Karol Okrasa gotował dla uczestników 29. Forum Ekonomicznego w Krynicy

Alicja Fałek
Alicja Fałek
Odbywające się w Krynicy-Zdroju 29. Forum Ekonomiczne to nie tylko panele i dyskusje poświęcone szeroko pojętym tematom gospodarczym. To również okazja do zaprezentowania się różnych firm na krynickim deptaku, gdzie znajduje się miasteczkowe forum, niedostępne dla osób bez specjalnych identyfikatorów. To także specjalne wydarzenia towarzyszące i goście. Jednym z nich był Karol Okrasa, polski kucharz, autor i prezenter telewizyjnych programów o tematyce kulinarnej. Serwował on gościom forum z całego świata bułeczki gotowane na parze i nadziewane mięsem z jelenia oraz śledziami. Po dania ustawiła się długa kolejka. Ponoć było pyszne.

WIDEO: Dzieci mówią jak jest

Wideo

Materiał oryginalny: Karol Okrasa gotował dla uczestników 29. Forum Ekonomicznego w Krynicy - Gazeta Krakowska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie