MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie zupy zacznij od wypłukania soczewicy: przełóż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Szybka i pożywna zupa z soczewicy – idealna na jesień. Prosty przepis na pyszną i pożywną zupę, którą cała rodzina zje ze smakiem

Zupa z soczewicy. Krok 1

Przygotowanie zupy zacznij od wypłukania soczewicy: przełóż ją na sitko i opłucz zimną wodą. Następnie wsyp soczewicę do garnka i zalej wodą lub bulionem. Ustaw na średnim ogniu do zagotowania.

Zobacz również

Dariusz Pawlusiński: Gdy walczy się o utrzymanie, jest większa determinacja

Dariusz Pawlusiński: Gdy walczy się o utrzymanie, jest większa determinacja

Cmentarny gang w Legnicy. Mieli sprzątać teren cmentarza, a kradli mosiężne elementy

NOWE
Cmentarny gang w Legnicy. Mieli sprzątać teren cmentarza, a kradli mosiężne elementy

Polecamy

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki