MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni....
fot. Anna Daniluk

Zrób ciasto drożdżowe i dodaj sezonowe warzywo. Na podwieczorek podaj placki rabarbarowe. Po prostu rozpływają się w ustach

Placki rabarbarowe. Etap 4

Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia.

Zobacz również

Miasteczko kibica za rok też nad Wartą? "To był strzał w dziesiątkę"

Miasteczko kibica za rok też nad Wartą? "To był strzał w dziesiątkę"

Liga Narodów siatkarzy: Francuzi drugi raz najlepsi

Liga Narodów siatkarzy: Francuzi drugi raz najlepsi

Polecamy

Spotykamy niedźwiedzie w Tatrach. Co zrobić w takiej sytuacji. TPN doradza

Spotykamy niedźwiedzie w Tatrach. Co zrobić w takiej sytuacji. TPN doradza

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały